Opći Uvjeti

Zadnja izmjena: 02/09/2021

Molimo pročitajte Opće Uvjete korištenja (“Uvjeti”, “Uvjeti Korištenja”) pažljivo prije upotrebe web stranice pozitronplus.com (“Proizvod”) kojom upravlja Medi Spa d.o.o. (“mi”, ili “naši”).

Vaš pristup i korištenje Usluge uvjetovan je prihvaćanjem i poštivanjem ovih Uvjeta. Ovi uvjeti primjenjuju se na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji pristupe ili koriste Uslugu.

Pristupom ili upotrebom Usluge prihvaćate da se ovim Uvjetima obvezujete. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom uvjeta, možda nećete moći pristupiti Usluzi.

Intelektualno Vlasništvo

Usluga i njen izvorni sadržaj, značajke i funkcionalnosti ostaju i ostat će isključivo vlasništvo tvrtke Medi Spa d.o.o. i njenih davatelja licenci.

Poveznice na Druge Web Stranice

Naša usluga može sadržavati veze na web stranicama ili usluge trećih strana koje nisu u našem vlasništvu ili pod nadzorom tvrtke Medi Spa d.o.o. .

Medi Spa d.o.o. nema kontrolu nad i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih web stranica ili usluga. Vi to dodatno prihvaćate i slažete se sa njima. Medi Spa d.o.o. neće biti odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je uzrokovan ili navodno uzrokovan ili povezan s uporabom ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve web stranice ili usluge.

Toplo vam savjetujemo da pročitate uvjete i odredbe i pravila o privatnosti bilo kojih trećih web stranica ili usluga koje posjetite.

Odricanje Od Odgovornosti

Usluge stranice mjerenjestetnihzracenja.com koristite na vašu osobnu odgovornost. Usluga se pruža na “KAKO JE” i “KOLIKO DOSTUPNO”. Usluga se pruža bez ikakvih jamstava, bilo izričita ili podrazumijevanih, uključujući, ali ne ograničavajući se na, podrazumijevana jamstva za prodavnost, podobnost za određenu svrhu, ne kršenje ili tijek izvođenja.

Mjerodavno Pravo

Ovi se Uvjeti primjenjuju i tumače u skladu s hrvatskim zakonima.

Naš neuspjeh u provođenju bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koju odredbu ovih Uvjeta sud smatra nevažećom ili je ne može provesti, ostale će odredbe ovih Uvjeta ostati na snazi. Ovi uvjeti predstavljaju cjelokupni ugovor između nas koji se tiče naše Usluge te zamjenjuju i zamjenjuju sve prethodne sporazume koje bismo mogli imati između nas u vezi s Uslugom.

Reklamacije

Ako imate reklamaciju/pritužbu na bilo što što se odnosi na naše proizvode, kontaktirajte nas:

  • E-poštom: info@mjerenjestetnihzracenja.com
  • Telefonskim brojem: +385 95 5835 560
  • Poštom: Vlade Gotovca 21, HR-10090 Zagreb

Po primitku vaše žalbe, ista će biti riješena u roku od najviše 72 sata.

Promjene Općih Uvjeta

Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako je revizija materijalna, pokušat ćemo vam dati obavijest najmanje 30 dana prije stupanja na snagu novih uvjeta. Što će predstavljati značajnu promjenu, utvrdit ćemo po vlastitom nahođenju.

Nastavljajući pristup ili korištenje naše usluge nakon što te revizije stupe na snagu, prihvaćate da ćete biti vezani revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti uslugu.

Kontaktirajte Nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, kontaktirajte nas:

  • E-poštom: info@mjerenjestetnihzracenja.com
  • Telefonskim brojem: +385 95 5835 560
  • Poštom: Vlade Gotovca 21, HR-10090 Zagreb