GDPR Polica Privatnosti

Datum stupanja na snagu: 05/21/2020

Medi Spa d.o.o. (“us”, “we”, or “our”) djeluje na https://mjerenjestetnihzracenja.com web stranici (u daljnjem tekstu “Usluga”).

Ova stranica vas informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem osobnih podataka pri korištenju naše Usluge i izborima koji su povezani s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Ako nije drugačije definirano u ovim Pravilima o privatnosti, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupno s https://mjerenjestetnihzracenja.com

Definicije

  • Usluga: Usluga je na https://mjerenjestetnihzracenja.com web mjestu kojim upravlja Medi Spa d.o.o.
  • Osobni podaci: Osobni podaci označavaju podatke o živom pojedincu koji se mogu identificirati iz tih podataka (ili iz onih i drugih podataka koji su u našem posjedu ili će vjerojatno doći u naš posjed).
  • Podaci o upotrebi: Podaci o korištenju su podaci automatski prikupljeni bilo korištenjem usluge ili iz same servisne infrastrukture (na primjer, trajanje posjeta stranici).
  • Kolačići: Kolačići su male datoteke spremljene na vašem uređaju (računalo ili mobilni uređaj).
  • Kontrolor podataka: Kontrolor podataka znači fizička ili pravna osoba koja (samostalno ili zajednički s drugim osobama) određuje svrhu i način i na koji se način obrađuju bilo koji osobni podaci. Za potrebe ove Politike o privatnosti, mi smo kontrolor podataka vaših osobnih podataka.
  • Obrađivači podataka (ili davatelji usluga): Obrađivač podataka (ili Davatelj usluga) znači bilo koja fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Data Controller. Možemo koristiti usluge različitih Davatelja usluga kako bi ih obrađivali.
  • Subjekt podataka (ili korisnik): Subjekt podataka je svaki živi pojedinac koji koristi našu uslugu i predmet je Osobnih podataka.

Prikupljanje i Uporaba Podataka

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste Prikupljenih Podataka

Osobni Podaci

Tijekom korištenja naše usluge, možemo tražiti da nam pošaljete određene osobne podatke pomoću kojih vas možemo kontaktirati ili identificirati (“Osobni podaci”). Podaci koji se mogu osobno identificirati mogu obuhvaćati, ali nisu ograničeni na:

  • Email adresu
  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • Adresa, država, pokrajina, poštanski broj, grad
  • Ostalo: ___ DODAJ OVDJE __

Vaše osobne podatke možemo koristiti da bismo vas kontaktirali s biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama koje bi vas mogle zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu ili upute navedene u bilo kojoj e-pošti koju pošaljemo.

Podaci o Korištenju

Također možemo prikupljati podatke o pristupu i upotrebi usluge (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci o korištenju mogu sadržavati podatke poput adrese internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrstu preglednika, verziju preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Podaci o Praćenju i Kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našem servisu i imamo određene podatke.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se u vaš preglednik šalju s web mjesta i pohranjuju se na vašem uređaju. Koriste se i druge tehnologije praćenja, poput svjetionika, oznaka i skripti za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti preglednik da odbija sve kolačiće ili naznačiti kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

  • Sesijski Kolačići: Za rad naše usluge koristimo sesijske kolačiće.
  • Preferencijski Kolačići: Koristimo preferencijske kolačiće kako bismo zapamtili vaše postavke i razne druge postavke.
  • Sigurnosni Kolačići: Sigurnosne kolačiće koristimo u sigurnosne svrhe.
  • Oglašivački Kolačići: Oglašivački kolačići koriste se za opsluživanje reklama koje bi mogle biti relevantne za vas i vaše interese na našoj web stranici.

Upotreba Podataka

Medi Spa d.o.o. koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

  • Da bismo pružili i održavali našu uslugu
  • Da bismo vas obavijestili o promjenama u našoj usluzi
  • Da bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge kada to odlučite
  • Da bismo vam pružili korisničku podršku
  • Za prikupljanje analiza ili vrijednih podataka kako bismo poboljšali našu uslugu
  • Za praćenje korištenja naše usluge
  • Za otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema
  • Da bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i opće informacije o ostalim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili raspitivali, osim ako niste odlučili ne primati takve podatke

Pravni Temelji za Obradu Osobnih Podataka u Skladu s Općom Uredbom o Zaštiti Podataka (GDPR)

Ako ste iz Europskog gospodarskog prostora (EEA), pravna osnova Medi Spa d.o.o. za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem ih prikupljamo.

Medi Spa d.o.o. može obraditi vaše osobne podatke zbog:

  • Moramo izvršiti ugovor s vama
  • Dali ste nam dopuštenje za to
  • Obrada je u našim legitimnim interesima i ne prevladava vaša prava
  • Za potrebe obrade plaćanja
  • U skladu sa zakonom

Zadržavanje Podataka

Medi Spa d.o.o. zadržava vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Mi ćemo zadržati i koristiti vaše osobne podatke u mjeri koja je potrebna kako bismo ispunili naše zakonske obveze (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), riješiti sporove i provoditi naše pravne ugovore i pravila.

Medi Spa d.o.o. zadržavat će i podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi uglavnom se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili smo zakonski obvezni te podatke čuvati i dulje vrijeme.

Prijenos Podataka

Vaši podaci, uključujući Osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, provincije, države ili druge državne nadležnosti u kojima se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti podatke, imajte na umu da podatke, uključujući Osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obradimo tamo.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon čega podnesete takve podatke predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Medi Spa d.o.o. će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se prijenos osobnih podataka neće odvijati u organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoji odgovarajuća kontrola, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Otkrivanje Podataka

Otkrivanje za Provedbu Zakona

Pod određenim okolnostima, Medi Spa d.o.o. može tražiti da otkrije vaše osobne podatke ako je to potrebno zakonom ili kao odgovor na valjane zahtjeve državnih tijela (npr. Suda ili vladine agencije).

Pravni zahtjevi

Medi Spa d.o.o. može otkriti vaše Osobne podatke u dobroj vjeri da je takva akcija potrebna kako bi:

  • U skladu s zakonskom obvezom
  • Za zaštitu i obranu prava ili imovine Medi Spa d.o.o.
  • Za sprječavanje ili istragu mogućih nedjela u vezi s uslugom
  • Za zaštitu osobne sigurnosti korisnika Usluge ili javnosti
  • Za zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost Podataka

Sigurnost vaših podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Naša Pravila o “Ne prati” Signale Prema Kalifornijskom Zakonu o Zaštiti Interneta (CalOPPA)

Ne podržavamo “Ne praćenje” (“DNT”). “Ne praćenje” je prednost koju možete postaviti u svom web pregledniku kako bi obavijestili web stranice koje ne želite pratiti.

Ne možete pratiti ili onemogućiti posjetom stranici postavke ili postavke vašeg web preglednika.

Vaša Prava na Zaštitu Podataka Prema Općoj Uredbi o Zaštiti Podataka (GDPR)

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Medi Spa d.o.o. želi poduzeti razumne korake kako bi vam omogućio ispravljanje, izmjenu, brisanje ili ograničavanje upotrebe vaših osobnih podataka.

Ako želite biti obaviješteni o osobnim podacima koje posjedujemo u vezi s vama i želite li da oni budu uklonjeni iz naših sustava, molimo kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava zaštite podataka:

  • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o vama. Kad god je to moguće, možete pristupiti, ažurirati ili zatražiti brisanje vaših osobnih podataka izravno u odjeljku postavki računa. Ako ne možete sami izvršiti ove radnje, obratite nam se da bismo vam pomogli.
  • Pravo ispravljanja. Imate pravo na ispravljanje svojih podataka ako su te informacije netočne ili nepotpune.
  • Pravo na prigovor. Imate pravo prigovoriti na našu obradu vaših osobnih podataka.
  • Pravo na ograničenje. Imate pravo tražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka.
  • Pravo na prenosivost podataka. Imate pravo na kopiju informacija koje imamo o vama u strukturiranom, strojno čitljivom i često korištenom obliku.
  • Pravo na povlačenje pristanka. Također imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku kada se Medi Spa Ltd oslabio na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

Imajte na umu da možemo tražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve.

Imate pravo žaliti se tijelu za zaštitu podataka zbog našeg prikupljanja i korištenja vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

Pružatelji Usluga

Možemo zaposliti treće strane tvrtke i pojedince da bi olakšali našu uslugu (“davatelji usluga”), pružili uslugu u naše ime, obavljali usluge povezane s uslugom ili nam pomogli u analizi kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i obvezne su ih ne otkrivati ​​ili koristiti u druge svrhe.

Davatelji Usluga Analitike

Možemo koristiti davatelje usluga treće strane za nadgledanje i analizu upotrebe naše usluge.

  • Google Analytics: Google Analytics usluga je web analitike koju nudi Google koja prati i prijavljuje promet na web mjestu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s ostalim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personaliziranje oglasa vlastite oglašivačke mreže. Možete se odjaviti od stavljanja svoje aktivnosti na uslugu na raspolaganje usluzi Google Analytics instaliranjem dodatka preglednika za isključivanje usluge Google Analytics. Dodatak sprječava da Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) ne dijeli podatke s Google Analyticsom o aktivnosti posjeta. Za više informacija o postupcima privatnosti Googlea, posjetite web-lokaciju Google Privacy & Terms Web stranice: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Oglašavanje

Možemo koristiti davatelje usluga treće strane da vam prikazuju oglase kako bismo vam pomogli u održavanju i održavanju naše usluge.

  • Google AdSense & DoubleClick Kolačići: Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj usluzi. Google-ova upotreba kolačića DoubleClick omogućuje njemu i njegovim partnerima da poslužuju oglase našim korisnicima na temelju njihove posjete našoj usluzi ili drugim web-mjestima na Internetu. Možete se odustati od korištenja DoubleClick kolačića za oglašavanje na temelju interesa posjetom Web stranice o postavkama Google oglasa: http://www.google.com/ads/preferences/

Bihevioralni Remarketing

  • Google AdWords: Uslugu remarketinga usluge Google AdWords pruža Google Inc. Možete isključiti Google Analytics za prikazivačko oglašavanje i prilagoditi oglase Google prikazivačke mreže posjetom stranici postavki Google oglasa: http://www.google.com/settings/adsGoogle također preporučuje instaliranje dodatka preglednika za isključivanje Google Analytics –https://tools.google.com/dlpage/gaoptout za vaš web preglednik. Dodatak preglednika za isključivanje usluge Google Analytics pruža posjetiteljima mogućnost da Google Analytics onemogući njihovo prikupljanje i korištenje podataka. Za više informacija o postupcima privatnosti Googlea posjetite web stranicu Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en
  • Facebook: Facebook remarketing usluga pruža Facebook Inc. Možete saznati više o oglašavanju na temelju interesa iz Facebooka ako posjetite ovu stranicu: https://www.facebook.com/help/164968693837950Da biste se odustali od Facebookovih oglasa temeljenih na interesima, slijedite ove upute iz Facebooka: https://www.facebook.com/help/568137493302217Facebook se pridržava samoregulatornih principa za internetsko bihevioralno oglašavanje koje je osnovao Savez za digitalno oglašavanje. Također se možete odjaviti s Facebooka i drugih tvrtki koje sudjeluju putem Digital Advertising Alliance-a u SAD-u: http://www.aboutads.info/choices/, Kanadska udruga za digitalno oglašavanje u Kanadi http://youradchoices.ca/ ili Europski savez interaktivnog digitalnog oglašavanja u Europi: http://www.youronlinechoices.eu/, ili odustajanje pomoću postavki vašeg mobilnog uređaja.

Za više informacija o praksi privatnosti Facebooka, posjetite Facebook Data Policy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Poveznice na Druge Web Lokacije

Naša usluga može sadržavati veze na druge web stranice koje mi ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje treće strane ili usluge trećih strana.

Privatnost Djece

Naša se služba ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“djeca”).

Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je Vaše dijete dostavilo osobne podatke, molimo kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo od djece prikupljali osobne podatke bez ovjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Promjene u Ovim Pravilima o Privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjene postanu na snazi ​​i ažuriramo “datum stupanja na snagu” na vrhu ove politike o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti na snazi ​​su kad su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, obratite nam se:

  • E-poštom: info@mjerenjestetnihzracenja.com
  • Putem kontakt forme na našoj web stranici: https://mjerenjestetnihzracenja.com
  • Putem broja telefona: +385 1 387 6064
  • Putem pisane pošte: Zaprešička 2 , Jablanovec, HR-10298 Zaprešić