GORSKI KRISTAL

GORSKI KRISTAL

Gorski kristali koji se u kristaloterapiji koriste za otvaranje čakri i deblokiranje energije u organizmu, sadrže frekvenciju svih boja te mogu zamijeniti svaki kamen ili pojačati njegovo djelovanje, poput bijele boje u terapiji bojama, rekao je Osman Hasanpašić.

Naše je tijelo kristal. Pohranjujemo elektromagnetsku energiju. Možemo je primati, odašiljati i pohranjivati, ističe dr. Norman Shealy, američki holistički liječnik i neurokirurg

Kristali su minerali koji posjeduju pravilan raspored atoma u kristalnoj rešetki i zato, za razliku od ostalih ne živih tvari, stvaraju jaku auru, ističe radiestezistica Gordana Draganić. Kirijanov snimak pokazuje da izvanredno jako zrače. U svojem posljednjem omotaču atomi kristala imaju slobodne elektrone, koji se lako mogu otpuštati i nadomjestiti drugim elektronima, stoga zaključujemo da kristal može i primati i davati energiju.

Druga karakteristika kristala je piezoelektrični efekt što bi značilo da kristal jednu energiju pretvara u drugu. To vidimo ako udarimo dva kristala jedan o drugi, tada nastaje iskra, odnosno mehanički impuls se pretvara u električni.

Osim toga dovedemo li na kristal električnu struju određenog napona, on će početi mehanički vibrirati. Zbog toga se kristali toliko i koriste u elektronici. Kristali osim što primaju našu misaonu i emotivnu energiju, mogu je zadržati i zračiti njome. Mogu nam poslužiti kao spremnici naše energije ili energije koju izaberemo unijeti u kristal, ističe Gordana.

Važno je pažljivo odabrati kristale i minerale kako bi nam ponudili ono najbolje. Kristali posjeduju vrijednosti, koje su duboko magične, svete i simbolične. Kristal je sposoban emitirati energiju i vibraciju, generirati je i apsorbirati. Kristaloterapija se zasniva na liječenju vibracijama i u skladu je s istočnjačkim vjerovanjima da se bolest razvija kad se u organizmu prepriječi put energije. Kao i lijekovi iz tradicionalne medicine, i kristali različito djeluju na različite ljude. Svaki kristal ima svoju frekvenciju, kao i svaki naš organ, pa pravilnim odabirom kristala možemo ciljano utjecati na protok energije u tijelu, odnosno kristale i organe je potrebno uskladiti. Kristali i minerali komuniciraju između sebe, ali i na prirodan način mogu komunicirati i s ljudima te biljkama, osnažuju ih i jačaju imunitet. Najbolje ih je odabrati intuitivnom ili radiestizijskom metodom. Mnogi savjetuju da kristale biramo u skladu s horoskopskim znakom, ali osobno sam uvijek oprezna i biram onaj kristal i mineral koji me najviše privukao, govori Gordana.

Ako ste pred kupovinom kristala, nabolje je najprije odabrati onaj koji vam se najviše sviđa, a zatim ga stavite u lijevu ruku. Probajte ga osjetiti veličinom, težinom, bojom, bistrinom, načinom prelamanja svjetlosti, temperaturom. Nakon što me kristal privuče, uzmem ga u ruku i zapitam ga “Trebaš li mi?” Kristal će mi to- plinom pokazati koliko mi je potreban. Prirodno stanište kristala je u zemlji, zajedno s mineralima i drugim kristalima gdje oni slobodno dišu. Kad ga izvadimo i uzmemo sebi, on je poput cvijeta koji smo ubrali i stavili ga u omiljenu vazu. On traži njegu i ljubav, odnosno čišćenje i programiranja.

GORSKI KRISTAL – JE VAŠ OSOBNI ISCJELITELJ

Kristali i minerali komuniciraju između sebe, ali i na prirodan način mogu komunicirati i s ljudima te biljkama,
osnažuju ih i jačaju imunitet,ističe radiestezistica Gordana Draganić

UNIVERZALNI GORSKI KRISTAL

Osnovu svake kristaloterapije, otprilike 70 posto, čini gorski kristal, koji se pokazao kao univerzalni lijek za sve bolesti, dok preostalih 30 posto kristala koristi ciljano za određene bolesti. Djelovanje kristala pokazalo se izuzetno dobrim u poboljšanju zdravlja čovjeka. Najvažniji rezultat kristaloterapije je duševni mir i bolje razumijevanje uzroka nastanka bolesti, a to je najbolji put ka iscjeljenju.

Gorski je kristal pogodan za terapiju jer se vrlo jednostavno čisti  tako da ga nekoliko minuta držimo pod mlazom hladne vode. Energetski se puni nekoliko sati na suncu ili bioenergijom. Taj se kristal koristi i zato što ima moć da i nekoliko puta pojačava djelovanje drugih kristala. Kristali se često postavljaju na čakre, ovisno o tome kojoj čakri pripadaju, odnosno na koje organe djeluju. Ako nam i nedostaje kristal za pojedinu čakru ili određenu vrstu problema, možemo ga zamijeniti gorskim kristalom, a kad se kristali rasporede po tijelu, korisno je u ruke pacijenta staviti po jedan gorski kristal.

Gorski kristal je snažan izvor energije koji jača energetsko polje, stimulira mozak i jača imunitet te dovodi tijelo u ravnotežu. Koristi se za zaštitu od utjecaja energije drugih ljudi te zaštitu od zračenja računala i tla. Čist je i snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije i aktivira sve nivoe svijesti; daje sklad duši. Koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od tehničkog zračenja te podzemnih zračenja. Stoga ga je dobro imati u domu.

ČIŠĆENJE KRISTALA

Nakon što ste kristale unijeli u njihov novi dom, prije upotrebe ih je potrebno energetski očistiti.

1. Pod tekućom vodom gorski kristal se čisti jednom do dva puta mjesečno oko jednu minutu, a puni se tako što se izloži Suncu u trajanju od dva sata. Nakon toga protrlja se pamučnom ili svilenom tkaninom. I ostali se kristali čiste i pune na ovaj ili sličan način.

2. Zapalite mirisni štapić od prirodnog bilja. Izbjegavajte sintetičke mirisne štapiće. U ovu svrhu odlično može poslužiti i dim osušena bilja. To može biti tamjan, kadulja, ružmarin, lovor ili neka druga plemenita biljka. Držite kristale unutar dima najmanje jednu minutu.

3. Kristale u zdjelici prekrijte sa suhom, krupnom morskom soli i ostavite preko noći. Svaki puta zamijenite sol.

KRISTALOMINERALNE SMJESE

Danas je moguće nabaviti i već pripremljene kristalomineralne smjese ugrađene u terapeutski podložak ili jastuk (Medi Pur Kristalomineralna terapija). One nam cijelu noć, kao prirodni bioenergetičar, daju svoju pozitivnu energiju i jačaju imunitet na prirodan način. U svakoj smjesi je trajno pohranjeno pet usitnjenih kristala, šungit i sedam minerala (već očišćenih i programiranih), a kristali će u interakciji s vašim tijelom sami najbolje znati koji vam od njih trenutno najviše treba. Tako su obrađeni da ih nije više nikad potrebno čistiti (npr. na suncu) te energizirati pa mogu trajno biti pohranjeni u vašoj podlozi i širiti dobre vibracije.

1. GORSKI KRISTAL ZA ZDRAVLJE

Gorski kristal štiti od štetnih zračenja podzemnog vodenog toka, tehničkog te svemirskog zračenja. Prirodno jača imunitet.

2. CITRIN ZA PRIVLAČENJE NOVCA I DOBRIH POSLOVA

Citrin je kristal koji pomaže da u naš život uđe blagostanje, potiče povjerenje i sigurnost u sebe te aktivira solarni pleksus. Jer i kaže se kako zračiš, tako i privlačiš.

3. GARNET ZA POVEĆANJE SEKSUALNE ENERGIJE TE PRIVLAČENJE PARTNERA I LJUBAVI

Garnet je poznat kao kamen romantične ljubavi i strasti, ali i popravlja raspoloženje. Smjesa ovakvih kristala stimulira seksualne funkcije te izlučivanje prirodnih feromona (seksualnih hormona) zbog čega postajete privlačniji suprotnom spolu.

4. SODALIT ZA BOLJU KONCENTRACIJU, PAMĆENJE, POVEĆANJE INTELIGENCIJE I INTUICIJE

Sodalit je jedan od glavnih sastojaka, a potiče rast i razvoj inteligencije i znanja, ujedinjuje logiku i duhovno, te povoljno djeluje na rad srca.

5. APATIT ZA MRŠAVLJENJE, REGULIRANJE PROBAVE I UKLANJANJE CELULITA

Apatit regulira probavu i posebno utječe na razgradnju masnog tkiva.

6. ŠUNGIT ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA

Šungit posjeduje baktericidna svojstva i mnoga druga koja još nisu do kraja istražena. Apsorbira loše faktore koji smetaju zdravlju i istovremeno ‘dodaje’ i regenerira one elemente koji su potrebni čovjeku. Ova pojava se objašnjava svojstvima šungita da vrši izmjenu iona, koji tada otklanjaju štetne i toksične tvari iz organizma.

Gorski Kristal
KLIKOM NA SLIKU OTVORITE KOMPLETAN ČLANAK U PDF FORMATU

INFORMIRAJTE SE KAKO ZAŠTITI SVOJE ZDRAVLJE!

Certificirana radiestezistica zaštite prostora Gordana Draganić analizira moguća štetna zračenja u vašem domu i na radnom mjestu te savjetuje oko zaštite. Možete nam se javiti na 092/356-5978 ili na mail: gordana.draganic.radiestezija@gmail.com

Imate komentar?